groene-handen.nl

Landal vakantieparken bij Parkvakanties in de natuur

Landal vakantieparken

De zomer is alweer voorbij, maar de Landal vakantieparken zijn het hele jaar open. Ik ben in ieder geval alweer op zoek gegaan naar een leuke vakantiebestemming voor deze winter. Ik vind het heerlijk om twee keer per jaar op vakantie te gaan, dat is helemaal niet erg. Landal vakantieparken bieden de mogelijkheid om te genieten van rust, ruimte en natuur op veel locaties in Nederland. Ga je liever naar het buitenland? Ook dat is geen probleem. Uiteraard zoeken we dan leuke aanbiedingen. In mijn zoektocht kwam ik uit bij Parkvakanties. Voor iedereen die op zoek is naar de scherpste Landal vakantieparken aanbiedingen. In mijn blog op Groene-handen.nl vertel ik alles over de natuur. Vandaag een blog over het genieten van de natuur.

Op een Landal vakantiepark geniet je van de natuur

Wie op vakantie gaat naar één van de Landal vakantieparken is verzekerd van een rustig plekje in de natuur. Ze staan erom bekend dat ze hun locaties uitzoeken op de ruimte in de natuur. We leven dagelijks in de drukte van stad en mens, maar zij begrijpen juist heel goed dat je tijdens je vakantie het tegenovergestelde zoekt. Met ruim 85 bungalowparken verdeeld over Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Tsjechië is er altijd wel ergens een plekje voor je te vinden. Genieten van de natuur, dat is waar Landal vakantieparken voor staan.

De faciliteiten

Op Landal vakantieparken ben je in ieder geval ook zeker van alle gemakken voorzien. Zo kan je op veel parken genieten van een subtropisch zwemparadijs of kan je even lekker uit eten gaan. Luxe en comfort in combinatie met rust en natuur zijn waarden die zij graag proberen uit te stralen. De parken zijn altijd ruim opgezet, waardoor een heerlijke wandeling of fietstocht over het park ook zeker een goed idee is. Optimaal genieten doe je in ieder geval zeker.

Mijn ervaringen

Zoals je misschien al merkte zijn mijn ervaringen met Landal vakantieparken echt fantastisch te noemen. In de afgelopen zomer ben ik lekker in Nederland gebleven. Mede dankzij het heerlijke weer kon ik optimaal genieten. Het personeel is vriendelijk en de faciliteiten zijn geweldig. Je krijgt het gevoel dat je op een luxe vakantiepark in het buitenland bent. Ik heb er daarom voor gekozen om in de winter weer naar een Landal vakantiepark te gaan. Heb ik jou inmiddels ook al overtuigd?

Mobiele versie afsluiten