Pandora ringen voor mooie handen na tuinieren

Pandora ringen voor mooie handen na tuinieren

Ook wij als groen freaks moeten onze handen blijven verzorgen. Het is natuurlijk geweldig als de tuin en de planten er allemaal goed verzorgd uitzien, maar je krijgt er wel lelijke handen van. Investeren in een goed crèmepje en het dragen van Pandora ringen zou ons er toch bij kunnen helpen mooie handen te behouden. Het zou immers zonde zijn als je groene levensstijl  zou betekenen dat je er met lelijke handen bij moet lopen.  Deze blog gaat daarom over iets anders dan je van mij gewend bent. Namelijk: hoe houd ik mijn handen mooi? We gaan het hebben over mooie Pandora ringen, handverzorging én het wassen van je handen na tuinieren.

Handverzorging en Pandora ringen

Lekker in de tuin werken is juist met zomerweer heerlijk om te doen. Het vervelende ervan is alleen wel dat je hierna ook je handen moet wassen. Daar gaan we zo verder op in, maar je krijgt er droge handen van. Door je handen goed te blijven verzorgen met een verzachtende handcrème voorkom je dit. Daarnaast is het mooi om een of meer Pandora ringen te dragen. Een ring om je vinger geeft je handen al snel een wat meer verzorgde uitstraling. Pandora ringen zijn er in een hoop soorten, vandaar dat ik dit merk als voorbeeld neem. Voor iedereen zit er wel een ring bij tussen de Pandora ringen. Om van je handen (na het wroeten in de aarde) iets moois te maken, ga je voor handcrème en een van de mooie Pandora ringen.

Je handen goed wassen!

Het wassen van je handen klinkt logisch en vanzelfsprekend. Toch is het ook belangrijk om dit heel grondig te doen. Je handen even onder het water doen, is niet genoeg. Als je buiten hebt gewerkt wil je voordat je gaat eten of iets dergelijks je handen goed wassen. En met goed bedoel ik vinger voor vinger en onder elke nagel. Al je Pandora ringen doe je natuurlijk ook even af. Zo kom je goed bij alle plekken op je hand. En oja, je hoeft niet altijd met zeep te wassen, maar wel als je weer eens met je groene vingers aan de slag bent geweest.

Online Pandora ringen bestellen

Nu heb ik het de hele tijd over Pandora ringen gehad. Ik kan dan natuurlijk niet vergeten om je te vertellen waar ze te koop zijn. Zelf heb ik ook een ring van het merk. Ze zijn online bij brandfield.nl te koop. En het mooie is dat je niet eens lang op Pandora ringen hoeft te wachten, want ze worden de volgende dag al thuis bezorgd. Mooier kan haast niet toch? Groen bezig zijn en toch mooie handen behouden!

pandora ringen

Reageren is niet mogelijk.