Genieten in je tuin met een Kamado bbq

Genieten in je tuin met een Kamado bbq

Met een Kamado bbq weet je pas écht wat genieten is. Want een Kamado bbq is een aanwinst voor iedere tuin. Je kunt op z’n bbq de heerlijkste gerechten bereiden, maar het is ook nog eens een pronkstuk in je tuin. En dat is niet onbelangrijk. Het oog wil immers ook wat! Met een Kamado bbq weet je dat je goed zit. Zo’n bbq is een bijzondere accessoire in je tuin. Het ontwerp is schitterend, je doet er jaren mee en je kunt er op blijven variëren met de meest bijzondere gerechten. Ook kun je er gewoon, simpel, op barbecueën.

Van een Kamado bbq heb je jarenlang plezier

Oké, een Kamado bbq aanschaffen is even een investering. Maar dan heb je ook wel wat bijzonders in je tuin staan. Namelijk een barbecue die je jarenlang plezier zal geven. Het tijdloze design maakt dat je vele jaren met plezier naar je barbecue zal kijken, zelfs als deze niet aan staat. Maar juist dit design en de materialen zorgen ervoor dat de barbecue ook nog eens jarenlang mee gaat. Natuurlijk moet je wel goed voor deze barbecue zorgen, maar wegroesten zal ‘ie niet. Dat is een van de grote voordelen van het keramiek waarvan de barbecue gemaakt is. De roosters kun je gewoon goed schrobben en in de vaatwasser schoonmaken. De Kamado bbq schep je na ieder gebruik leeg en met een speciale hoes erover bescherm je ‘m tegen weer en wind.
Kamado bbq

Een Kamado bbq is altijd een succes

Het grootste voordeel van een Kamado bbq is dat deze heel mooi op temperatuur blijft. Dat komt natuurlijk door de stevige keramieklaag. Die maakt dat de barbecue extra stevig is en de warmte goed kan vasthouden. En dat is natuurlijk goed nieuws. Zeker wanneer je ook eens iets anders wilt bereiden op deze bbq. Want wat denk je van een heerlijke portie pulled pork of pulled chicken? Het is dan zaak dat de barbecue een aantal uren op dezelfde temperatuur blijft. En dat lukt met deze bbq!

Een Kamado bbq verplaats je niet zomaar even

Wanneer je een Kamado bbq aanschaft, is het van belang dat je de plaats goed bepaalt. Liefst van te voren. Want even de bbq verplaatsen zit er niet in, deze is zó zwaar! Kies voor een goede plek, bij voorkeur uit de wind, en je kunt zowel in de zomer als in de winter genieten van de heerlijkste gerechten.

Reageren is niet mogelijk.