Petit Bateau voor duurzame kinderkleding

Petit Bateau voor duurzame kinderkleding

Bewust kinderkleding is niet zo vanzelfsprekend als je zou denken dat het is. Veel merken verkopen kleding wel voor een goede prijs, maar niet van duurzame kwaliteit. ‘’goedkoop is duurkoop’’ past hier perfect bij. Ik probeer steeds bewuster te shoppen voor eigenlijk alles. Ook voor mijn kinderen wil ik nu uitsluitend kleding van duurzame kwaliteit. Je vindt tegenwoordig meer kleding van minder goede kwaliteit, maar ik ben op zoektocht gegaan en dat heeft succes gehad. Petit Bateau is een merk met kinderkleding van de meest duurzame  kwaliteit. Voor alle ouders die net als ik alleen nog maar bewust kleding willen kopen is Petit Bateau het antwoord op ons gemis.

Petit Bateau blijft ook na het wassen mooi

Het heeft mij niet alleen geholpen met mijn keuze om voortaan alleen nog maar duurzame kleding te kopen. Petit Bateau is ook nog eens geweldig als je de kleding hebt gewassen. Ik heb een zoon en dochter 6 en 8 jaar. Als je ook ouder bent hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen dat ik continu kleren sta te wassen. Wat ik merk is dat de kleding van Petit Bateau ook mooi blijft nadat je deze een keer of duizend in de wasmachine hebt gegooid. Dat scheelt uiteindelijk een hoop geld en tijd. Je kent het vast wel; kleding die na een paar keer in de was al een andere kleur én vorm heeft.

De lievelingskleding van mijn zoon is Petit Bateau

Voor de kleding die ik van het merk Petit Bateau heb gekocht ben ik zeker wel een paar euro’s kwijt. Toch bekijk ik het liever zo dat ik met de kleding van goede kwaliteit langer kan en ik dus een paar keer shoppen bespaar. Niet een van de Petit Bateau shirts die ik voor mijn kinderen hebt gekocht ziet er oud en versleten uit. Ik ben niet genoodzaakt om nieuwe kleding te kopen (dat doe ik wel, want ik kan het niet laten). De shirts waar ik het over heb zijn van katoen wat betekent dat ze er niet alleen lang goed uitzien. Ze zijn ook luchtig en daardoor fijn om te dragen. Mijn jongste houdt ontzettend van zijn Petit Bateau shirts, omdat hij vindt dat ze ‘’koel’’ zijn. Hij bedoelt daarmee dan ook letterlijk dat ze niet aan zijn lijf geplakt zitten.

Online

Ik heb vaak weinig tijd om opzoek te gaan naar kleding door de winkelstraten in het centrum. Mijn favoriete manier om te shoppen voor kinderkleding is daarom online. Bij kleertjes.com vind ik voor beide kinderen gelukkig altijd de leukste kleding items voorbij komen. Petit bateau is zonder twijfel echt een van mijn favoriete merken geworden.petit bateau

Reageren is niet mogelijk.