De safaritent zorgt voor een ultieme natuurbeleving

De safaritent zorgt voor een ultieme natuurbeleving

Kamperen in het bos is op zichzelf al een spannend avontuur. Maar een overnachting in een safaritent naar keuze zorgt voor een extra dimensie. Nu hoef je niet meer naar een exotische omgeving om het gevoel van een safari te krijgen. De safaritent geeft je het gevoel dat je één bent met de natuur. Uiteraard is het ook erg stoer om je vrienden te vertellen dat je in een safaritent hebt geslapen. Het assortiment is door de toenemende populariteit erg divers geworden. Er is voor ieder wat wils. Wil je meer weten over de ultieme natuurbeleving?
Lees dan gerust verder.

Wat is het verschil met een normale tent?

Het verschil tussen een safaritent en een normale tent is de natuurbeleving. Zelf had ik ook niet gedacht dat ik het zo gaaf zou vinden en dat het zo’n verschil zou maken. Je krijgt echt het gevoel alsof je op een safaripark op vakantie bent. Bovendien is de safaritent een stuk luxer dan een normale tent. Het beschikt over een strakkere inrichting, betere isolatie, meer ruimte en over het algemeen ook over een sanitaire voorziening.

Verder bestaat het uit een stalen frame en een paar houten balken. Het voordeel is dat er geen gebruik wordt gemaakt van touwen, waardoor de vrije ruimte rondom de tent veel groter is. Ook hoef je zelf niet meer uren bezig te zijn met het uitpakken en opzetten van je tent. Ondanks het stalen frame is de safaritent gemakkelijk op te bouwen en af te breken. Tevens is het materiaal duurzaam en van lange levensduur. Op deze manier draag je je steentje bij voor een groener milieu.

Stel uw eigen tent samen

De tenten van luxetenten.com zijn uniek in zijn soort en van exclusieve kwaliteit. De safaritent wordt standaard geleverd in 3 verschillende maten binnententen. Door hun productiecapaciteit zijn afwijkende afmetingen goed mogelijk. De safaritent is leverbaar in diverse kleuren en stoffen. Bovendien zijn er meerdere indelingen beschikbaar en kan je je tent naar eigen wens inrichten. De vloer van de tent wordt 20 centimeter boven de grond geplaatst, zodat de weersomstandigheden geen invloed hebben op uw vakantie en je altijd met een gerust hart kan gaan slapen.

Het is het proberen waard

Je hoeft niet van survivallen te houden om in een safaritent te overnachten. Door de toenemende vraag is het assortiment enorm uitgebreid. Tevens is er de mogelijkheid voor persoonlijk advies op maat van een van de experts. Hierdoor wordt er op alle wensen van de campingbezoekers ingespeelt. Wil je meer weten over safaritenten? Neem gerust een kijkje op de website van luxetenten.com of plan een bezoek aan de showroom!

Reageren is niet mogelijk.