Royal Canin laat je huisdieren vol energie in de tuin spelen

Royal Canin laat je huisdieren vol energie in de tuin spelen

Een huisdier is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vooral honden en katten zijn zeer populair in Nederland. Maar net zoals elk mens heeft elke hond of kat zijn eigen voorkeur als het aankomt op voeding. Een jonge hond heeft bijvoorbeeld meer behoefte aan energierijk voedsel, zodat ze los kunnen gaan in de tuin. Een aanbieder van gespecialiseerd dierenvoedsel is Royal Canin. Deze aanbieder van dierenvoeding kan elk dier in zijn behoeftes voorzien. In deze blog gaan we dieper in op de onderdelen waar Royal Canin zich op richt.

Royal Canin voor de energieke huisdieren in de tuin

Er bestaan talloze rassen honden en katten op deze planeet. Zo heeft elk ras zijn eigen dagelijkse bezigheden. De ene hond is van nature al veel sportiever dan de andere. De juiste voeding bij zulke huisdieren is zeer belangrijk. Royal Canin heeft voor de sportieve huisdieren onder ons energierijk voedsel die ons huisdier een extra energieboost zal geven in hun dagelijkse bezigheden. Zo kan je tijdens het hardlopen met je hond toch nog een extra blokje om.

Royal Canin voor de moeilijke eters

Je kent het wel een huisdier die nog kieskeuriger blijkt te zijn dan je eigen kinderen. Royal Canin houdt rekening met katten die eten selecteren op basis van smaak en op basis van geur. Zo hebben ze twee lijnen ontwikkeld. Royal Canin Savour Exigent richt zich op de eters die het eten selecteren op smaak. Deze lijn bevat twee verschillende soorten brokken die van elkaar afwijken in vorm, samenstelling en textuur. Voor de katten die op geur afkomen is er speciaal voer ontwikkeld met heerlijke aroma’s die jouw kat zo hebben overgehaald.

Gesteriliseerde of gecastreerde katten

Je ziet het vast wel vaker in de supermarkt voorbij komen, speciaal voer voor de gesteriliseerde of gecastreerde kat. Door de sterilisatie of castratie verandert de hormoonhuishouding in de kat zijn lichaam wat vraagt om een ander dieet. Je wilt tenslotte niet dat je kat overgewicht krijgt en elke keer weer langs de dierenarts moet. Royal Canin heeft hier de juiste oplossing voor. Voor elke leeftijdscategorie en voedselvoorkeur bieden zij de juiste ondersteuning.

Mijn ervaring met Royal Canin

Ik had een kat Charles die toch een moeilijke eter bleek te zijn. Na allerlei producten van de supermarkt te hebben geprobeerd raadde de dierenarts mij aan het speciale voer van dit merk te gebruiken. De dierenarts gaf mij een proefmonster mee naar huis en eenmaal thuis legde ik het voer in de voederbak van Charles. Nieuwsgierig van een afstandje heb ik lopen kijken of het zou aanslaan bij Charles. En na een korte tijd was het bakje helemaal schoon gelikt. Ik ben zeer tevreden over het product, maar Charles al helemaal.

Reageren is niet mogelijk.