Ontwerp nu je Brustor terrasoverkapping

Ontwerp nu je Brustor terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is hip en hot! Dat blijkt uit het uitgebreide aanbod van Brustor, een gevestigde waarde in zonwering zoals zonneluifels, -schermen en screens? Dat is puur genieten van het buitenleven. Maar hoe gaat het ondertussen met die andere vertrouwde terrastopper, het lamellendak?

 

Verschillende voordelen

Een lamellendak biedt u een zonwerend dak met roteerbare en aluminium lamellen. Deze kunnen elektrisch of handmatig geopend worden. Zo bepaalt u precies hoeveel zonlicht en/of ventilatie u naar binnenlaat. Dit beschermt u beschermd tegen de zon en maakt het ook frisser met dit dak omdat de warme lucht naar boven wordt afgevoerd.

Draai de lamellen dicht en u bent beschermd tegen de regen!

Met persoonlijk gekozen lounge meubilair ,planten en outdoordecoratie krijg je een heuse outdoor living.

 

 

Uw lamellendak naar wens samenstellen!

 

Met een terasoverkapping open je een wereld van mogelijkheden. Laat u inspireren door onze realisaties en getuigenissen van klanten. Brustor maakt overkappingen op maat. Daarnaast is er een brede waaier aan kleuren die precies aansluiten bij uw huis en tuin. Alle modellen worden bediend met afstandsbediening en beschikken over een gemotoriseerd systeem.

De overkapping kan ook voorzien worden van sfeerrvolle verlichting, verwarming en luidsprekers. Zo hebt u bij elk weer de juiste sfeer!

 

 

Vind uw dichtstbijzijnde Brustor dealer

 

Met de uitgebreide collectie zonwering van Brustor kunt u alle kanten op. Men gebruikt stijlvolle en duurzame materialen en hebben aantrekkelijke prijzen! Neem een kijkje op de website of neem contact op met één van onze vertegenwoordigers! er gaat vast een nieuwe wereld open om ongeacht het weer,zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen!

Reageren is niet mogelijk.