Voel je thuis een echte Max Verstappen.

Voel je thuis een echte Max Verstappen.

Ben jij een echte gading freak en zijn race spelletjes jouw favoriet? Dan is het natuurlijk altijd leuk om deze games te spelen in racestoelen. Want ja, je wilt wel de ultieme ervaring toch? Tenminste daar zou ik voor gaan natuurlijk. Maar je kan je natuurlijk buiten het spelen van games ook een Max Verstappen voelen. Maar laten we wel allemaal verantwoordelijk blijven en niet te gaan racen op de snelweg, want dat doen we in de games wel en niet in real life. 

Gaan karten.

Om een keer flink in real life te gaan racen kan je natuurlijk gaan karten. Wanneer je dit dan ook doet met vrienden, komt de rivaliteit natuurlijk helemaal naar boven. Want of je het wel of niet wilt toegeven, van bepaalde vrienden wil je gewoon absoluut niet verliezen. Dus dan ga je extra hard je best doen natuurlijk. Dan kan je er gelijk een leuke dag weg van maken met je vrienden en dan afsluiten met lekker eten en een goed biertje. En in deze zomer maanden kan je thuis gewoon gaan voor een bbq, want ja. Mannen zijn toch wel echt vleesliefhebbers. Dus waarom dan niet na een dagje flink scheuren en rubber te laten branden afsluiten met een goed stuk fles en een biertje in de hand. Nou beter kan bijna niet.

Pak het iets anders aan, dat kan natuurlijk ook.

Wil je niet gewoon gaan karten, dan kan je er altijd voor kiezen om te gaan ijs karten. Dan pak je het net iets spannender aan. Want ja, op ijs is het allemaal net een beetje anders. En dan kan je natuurlijk helemaal de uitdaging aan gaan en kijken wie er op een ander ondervlak de beste racer is. 

Een ander spel mag ook altijd.

Ben jij, net als jouw vriendengroep, niet zo van het racen? Dat kan natuurlijk, dat is totaal niet erg. Dan kan je er altijd voor kiezen om iets anders actiefs te gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan lasergamen of aan paintballen om het een stapje erger te maken. Laat de kleine jongens in jullie maar los komen en laat de strijd beginnen. En het is natuurlijk buiten dat het een goede strijd is, ook super grappig om te doen. Je beleeft het helemaal anders natuurlijk. 

Dus hoe gaat jouw dagje weg met vrienden eruit zien? Gaan jullie karten of liever een andere activiteit?

Reageren is niet mogelijk.