De ideale zomertuin

De ideale zomertuin

De zomer is weer begonnen en dat betekent dat we weer lekker de tuin in gaan. En je tuin is juist deze zomer vooral jouw beste vriend. Dit komt natuurlijk door de corona situatie. Het kan zo zijn dat je je tuin in kijkt en hier niet zo gelukkig van wordt. Als dit het geval is, is het hoog tijd om hier wat aan te doen. En met de volgende tips maak je van je slordige tuin in een handomdraai jouw nieuwe zomerse paradijs.

Weg met de rommel

Als eerste moet alle rommel weg uit de tuin. Als je afgelopen week hebt opgeruimd dan zal het vast wel zijn dat je hier en daar wat spullen in de tuin hebt gezet die moeten worden opgehaald. Zorg dat dit zo snel mogelijk gebeurt zodat je alle ruimte hebt voor eventueel nieuwe spullen. Als dit is gedaan kan je gaan beginne met al het onkruid weg halen als dit er was. Niets is zo fijn als een lege tuin waar je eventueel nieuwe plantjes kunt planten.

Planten

Wat schreeuwt er nou nog meer zomer dan allerlei verschillende mooie planten in je tuin? Precies! Nu je al het onkruid weg hebt gehaald kan je je tuin weer opfleuren met planten en bloemen in allerlei verschillende kleuren. Je kan natuurlijk naar het tuincentrum gaan en je planten kant en klaar kopen, dan weet je zeker dat het er meteen tiptop uit ziet. Wat je ook kunt doen is zaadjes halen en deze zelf planten, dit is een leuke activiteit om te doen en het proces van je eigen bloemen is erg leuk om te zien.

Relax

Nu je tuin er opgeruimd en zomers uit ziet wil je hier natuurlijk wel in kunnen zitten. En hoe doe je dit beter dan met een aantal relaxstoelen. Deze kan je zelf maken met een aantal pallets of je bestelt je favo luie stoel. Als laatst is er niets zo relaxed als na een warme dag onder een verkoelende douche springen. Deze kan je ook in je tuin laten bouwen, maar dan moet je wel de goede tegels kopenDeze kan je in jouw favoriete kleur halen en dan kan je na een warme zomerdag jezelf lekker in de tuin afspoelen. Dus schiet op en ga zo snel mogelijk je vloertegels kopen. En dan kan je binnen no-time relaxen in jouw nieuwe tuin.

Reageren is niet mogelijk.