Groene handen uit de mouwen met borduurpakket

Groene handen uit de mouwen met borduurpakket

We zijn zo druk bezig met onze mobiele apparaten. De laptop gebruiken we voor films en werk, onze tablets voor onze favoriete serie op Netflix en de telefoon lijkt vastgeplakt te zitten aan onze handen. We worden er eigenlijk een beetje lui van. Maar gelukkig hebben we een nieuwe, leuke bezigheid gevonden waarbij je je mobiele apparaten even in de hoek kunt laten leggen. We gaan borduren!

 

Een compleet borduurpakket

Als je denkt dat borduren alleen voor oude mensen is, heb je het fout. Borduren, of überhaupt handwerken in het algemeen, is weer erg populair. Je bestelt een compleet borduurpakket, waar alle benodigdheden al inzitten. Als je ‘m op tijd besteld, heb je het pakket de volgende dag al in huis en kan je direct aan de slag. Dus geen smoesjes, de groene handen mogen uit de mouwen gestoken worden.

 

Natuur borduurpakketten

Je hebt bij webshops, zoals C.R. Couture, ontzettend leuke borduurpakketten. Mooie prints van de natuur doen het altijd goed. Leuk om zelf ergens in te lijsten, maar ook om cadeau te doen! Naast landschappen en bloemen heb je ook erg leuke dieren borduurpakketten. Zo maak jij de mooiste vlinders, liefste honden en speelse katten!

 

Borduren voor jong en oud

Omdat ze bij C.R. Couture verschillende niveaus inkopen, is er altijd genoeg keuze binnen jouw huidige borduurniveau. Met maar liefst 1300+ borduur pakketten is er altijd wel een pakket wat past bij jouw wensen. Zo borduur je met Vervaco van jong tot oud en van beginnend tot gevorderd. Je moet immers ergens beginnen, toch?

 

Haken, breien en Diamond Dotz

Ben je niet zo dol op borduren? Gelukkig zijn er nog zoveel meer mogelijkheden om met handwerkprojecten aan de slag te gaan. Haken is momenteel ontzettend populair. Loop een woonwinkel binnen en je ziet gehaakte accessoires voor in het interieur. Datzelfde geld voor breien. Breien is niet meer alleen oudbollig, maar ook heel hip. Je kan door te breien unieke accessoires maken. Denk aan een leuke trui, sjaal, sokken en mutsen, maar ook toffe kleden en een poef voor in je woonkamer.

 

Wat sinds kort ook erg populair is geworden, is Diamond Painting van Diamond Dotz. Hiermee plak je glinsterende steentjes op een voorbedrukt patroon en maak je de mooiste schilderijen die je kan ophangen of cadeau kan doen aan iemand. Niet alleen leuk voor een verjaardag, maar ook voor de feestdagen of gewoon ‘zo maar’!

Reageren is niet mogelijk.