het goede leven vieren met vrienden

het goede leven vieren met vrienden

Je kent het wel, het zonnetje schijnt prachtig in het mooie Nederland, je hebt een biertje in je hand en je vrienden komen spontaan op bezoek om te genieten in je prachtige tuin met uitzicht op de natuur. Aangezien wij vrijwel dagelijks vrienden over de vloer hebben in de zomer hebben wij maar een bordje opgehangen bij de voordeur dat ze door mogen lopen naar achteren zonder aan te bellen, scheelt mij namelijk weer een loopje naar de voordeur. Daarbij kennen ze de weg al dus daar gaan we dan ook niet meer moeilijk over doen.

 

Hapje en een drankje inbegrepen

Allereerst moet ik even een kort stukje geschiedenis opbiechten. Ik ben opgegroeid in een heel klein dorp waar ik een vriendengroep heb ontmoet toen ik 8 jaar was. Nu zit iedereen dik in de 30 en is de vriendengroep nog steeds compleet. Iedereen heeft zijn eigen leventje opgebouwd, meerdere zijn er getrouwd en er zijn zelfs al een paar kinderen geboren. Wij, mijn vrouw en ik hebben een aantal jaar geleden een mooie prijs gewonnen bij een loterij waardoor wij dus nu zo mooi en riant kunnen wonen. Toen we dit huis kochten hebben we gelijk gezegd dat iedereen altijd welkom is om mee te mogen genieten van ons geluk. Dat weten mijn vrienden ook en ik ben erg blij dat ze daar ook gebruik van maken.
Mijn vrouw vind het dan ook erg leuk om de visite in de watten te leggen met een hapje en een drankje.

 

 

Maandelijks feest

We hopen altijd eens in de maand samen te kunnen komen met de mannen. Vrouwen en kinderen blijven thuis. In de zomermaanden steken we dan ook graag de barbecue aan om gigantisch lekkere stukken vlees op klaar te maken. Het afgelopen jaar heb ik een Ofyr BBQ aangeschaft, echt een top ding. Met de Ofyr BBQ heb je niet alleen gigantisch lekker eten maar staat het ook nog eens supergezellig met het haardvuurtje in het midden. Ook een voordeel is dat je eten gewoon gelijkmatig gaar wordt door de heet wordende ring eromheen. Zo heb je niet nog rauwe kipfilet ertussen zitten.
Ik gebruik niet alleen de Ofyr BBQ met mijn vrienden trouwens. Mijn vrouw en ik vinden het ook heerlijk om hem in de avond aan te zetten om er nog wat lekkere hapjes op warm te maken.
Het was nog wel een beste investering maar de ofyr BBQ heeft zichzelf echt al bewezen. We zijn er erg blij mee en hij staat nog eens erg mooi in onze tuin.

Reageren is niet mogelijk.