Ontdek de natuur op een rondreis Indonesië

Ontdek de natuur op een rondreis Indonesië

Heb jij nou echt groene handen? Is er niks wat jij heerlijker vindt dan een zijn met de natuur, met je handen in de aarde wroeten, zorgen voor je planten alsof het je kinderen zijn en je voldaan voelen als je ze ziet groeien? Als je een echte natuurliefhebber bent, wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk van de wereld zien. Onze mooie platte landschappen en bloemenvelden zijn prachtig, maar de wilde natuur in een exotisch land geeft toch een heel ander gevoel. Als je veel verschillende soorten landschap wil zien zonder naar 6 verschillende plekken op vakantie te hoeven en bakken vol geld kwijt te zijn, is een rondreis Indonesië ideaal voor jou.

Waarheen op rondreis?

Het fijne van een rondreis is dat je steeds ergens anders terecht komt, en je dus eigenlijk meerdere trips of vakanties in één keer doet. Zo combineer je al het goede van verschillende plaatsen. Indonesië leent zich goed voor zulke reizen omdat het uit vele eilanden bestaat, maar elk een heel andere stemming, een ander gevoel door het verschillende landschap wat er te vinden is. Je kunt verschillende eilanden combineren, zelf bepalen waar je langer en waar je korter blijft, op één dag zelf heen en weer reizen naar een eiland als je er wel iets wil zien maar er niet hoeft te verblijven. Je hebt het allemaal zelf in de hand!

De Indonesische natuur

Rond dezelfde plek op de kaart vind je vanzelfsprekend enigszins soortgelijke landschappen, maar omdat Indonesië uit zoveel eilanden bestaat zijn er onderling nog best veel grote verschillen. Die diversiteit maakt het een ideaal land voor een rondreis. Bij Sulawesi  kun je duiken en snorkelen in de prachtige verborgen onderwaterwereld die je op het eerste gezicht niet eens onder de gevarieerde landschappen zou rekenen, op Java een vulkaan bekijken of zelfs beklimmen, surfen op de witte standen, jungletochten maken, fietsen of wandelen door de rijstvelden op Bali of orang oetans spotten op Sumatra. Op de meer afgelegen Sunda eilanden vind je weer prehistorisch ogende komodovaranen voor weer een nieuwe sfeer. En daarbij komt dat alle verschillende eilanden en gebieden een enorm grote rijkdom kennen aan bijzonder bomen, planten en bloemen.

Wil jij je groene handen dus eens uitbreiden naar een groter gebied? Ontdek de natuur van Indonesië met een rondreis naar de verschillende eilanden en de prachtige uiteenlopende landschappen die de Indonesische natuur te bieden heeft. Je zult versteld staan!

Reageren is niet mogelijk.